Arhiva TV de pe TelekomTV

Telekom TV Web & Mobile, HBO GO, DolceSport
Avatar utilizator
Marius Ungureanu
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 05 Mai 2018, 18:00

Arhiva TV de pe TelekomTV

Mesajde Marius Ungureanu » 05 Mai 2018, 18:07

Bună ziua.

Am activat astăzi un cont TelekomTV (nu sunt abonat la serviciile fixe sau mobile Telekom) şi pachetul de programe Canale TV Online de 3,2 euro/lună. În cont se spune, într-o fereastră de notificare care apare la accesarea secţiunii Program TV, legat de Arhiva TV că "Poți beneficia de această funcționalitate gratuit și fără nicio activare suplimentară, dacă ai acces la cel puțin un pachet de canale TV."

Posturile TV live accesibile prin secţiunea Canale TV merg fără probleme, însă nu pot accesa nici una din înregistrările din Arhiva TV. Există cumva o restricţie asemănătoare celei legate de înregistrările de emisiuni, rezervate doar abonaţilor la serviciile fixe/mobile? În caz că da, se poate activa contracost accesul la Arhiva TV pentru un non-abonat?
0 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Moderator
Moderator
Postări: 1392
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: Arhiva TV de pe TelekomTV

Mesajde Silviu Stefan » 16 Mai 2018, 22:12

Buna seara, Marius Ungureanu,
Am analizat situatia in decursul ultimelor zile iar Arhiva TV este activa si functionala doar pentru clientii care utilizeaza serviciul de televiziune fixa furnizat de Telekom Romania.

In cadrul serviciului de televiziune fixa, marea majoritate a echipamentelor au functie de inregistrare, iar aceste inregistrari sunt salvate ori in memoria decodorului ori intr-o platforma speciala.

In Arhiva TV poti viziona, de exemplu, inregistrarile efectuate de tine in trecut (un meci de fotbal, un film, o emisiune favorita) cu ajutorul receiver-ului de acasa (serviciului de televiziune fixa).

Pentru alte informatii nu ezitati sa raspundeti acestui mesaj.
Imi cer scuze pentru timpul lung de asteptare.
O seara buna!
0 x
Cu stima,
Silviu Stefan


Înapoi la “Video on demand”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori