reclamatie servicii Telekom

Avatar utilizator
eugeniacotrut
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 10 Mai 2017, 10:02

reclamatie servicii Telekom

Mesajde eugeniacotrut » 19 Aug 2018, 10:34

Sunt abonata de mult timp ,din perioada in care grila de programe era foarte buna,actualmente sunt total nemultumita.Am abonament LLLdar:-
-la reinnoire am solicitat FARA TELEFON FIX si mi s-a spus nu se poate,de ce trebiue sa platesc ceea ce nu folosesc si inca L?
-internet L dar toate masuratorile sunt de max.70mb,deci ma incadrez in M,raspunsul a fost ca asa este la adresa mea,cum adica ,platesc ce nu primesc.
-grila tv este total necorespunzatoare;ati scos numai canale de filme si documentare punind in loc canale submediocre si nu similare cum era normal/cum fac alte societati din domeniu.
In aceste conditii solicit anularea serviciului telefonic,internet M.In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru solicit renuntarea la serviciile Telekom in conformitate cu ultimile reglementari in domeniu.
0 x

Avatar utilizator
nesteanicoleta1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 04 Oct 2018, 19:26

Re: reclamatie servicii Telekom

Mesajde nesteanicoleta1 » 04 Oct 2018, 19:33

aveti perfecta dreptate...cand se semneaza contractul cu telekom sunt anumite servicii, pe parcurs telekom umbla la grila de programe...si ce credeti, programele tv pe care acestia le exclud din abonamentul existent, le grupeaza intr-un pachet pt care tb sa platesti suplimentar......singurii vinovati suntem noi, ca mai acceptam sa ne lasam *** de aceasta firma care isi bate joc de noi.
-un alt exemplu de *** din partea lor....am abonament la ei de foarte multi ani, pe vremea cand nu erau receiverele hd....si ce credeti?...refuza sa imi schimbe acest receiver....imi tot spun ca echipamentul nu se schimba chiar daca prelungesc abonamentul mereu....ati mai auzit de o asemnea aberatie? ...ce daca am tv hd?..nu pot vedea programele in hd pt ca telekom a devenit o gluma *** pe piata...eu astept cu nerabdare sa termin contractul si sa le zic bye bye
0 x


Înapoi la “Ghid de utilizare a Forumului Telekom”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator