extraoptiuni de roamning (EO Travel 30/75)

Reîncărcare, extraopțiuni, pachete prepaid, bonusuri, trafic de date.
Avatar utilizator
mgmconsulting1
Boboc
Boboc
Postări: 8
Membru din: 20 Iun 2017, 15:47

extraoptiuni de roamning (EO Travel 30/75)

Mesajde mgmconsulting1 » 27 Sep 2018, 22:57

La cartela mea Telekom cu extraoptiunea Star 1 activa pot adauga extraoptiunea de roaming EO Travel 75 astfel incat sa beneficiezi de roaming intr-un citybreak de cateva zile - insa FARA a pierde Star 1 la dezactivarea EO Travel 75?
La activarea EO Travel 75, ea se adauga peste Star 1 sau inlocuieste Star 1?

Vor putea fi efectuate/primite apeluri in roaming dupa utilizarea minutelor incluse in extraoptiunea de roaming Travel 75 si la ce tarife?

Va multumesc.
1 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Moderator
Moderator
Postări: 1397
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: extraoptiuni de roamning (EO Travel 30/75)

Mesajde Silviu Stefan » 30 Sep 2018, 21:28

Buna seara,
In momentul activarii unei optiuni peste alta optiune, cea veche se anuleaza (dispare) si ramane in vigoare doar extraoptiunea nou activata. Asadar beneficiile nu se cumuleaza, extraoptiunea noua va inlocui Star 1.

Daca va ramane credit pe cartela prepaid, atunci veti mai putea primi / efectua apeluri in roaming. Daca vi se consuma beneficiile din EO si ramaneti fara credit pe cartela, atunci nu veti mai putea efectua apeluri dar veti putea primi.

Pentru mai multe informatii va indurm sa contactati serviciul de relatii cu clientii la numarul 0766 12 1234 - ramura destinata cartelelor prepaid.
Un operator va va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare legate de extraoptiunile disponibile pentru roaming si tarife.

O seara buna!
0 x
Cu stima,
Silviu Stefan

Avatar utilizator
mgmconsulting1
Boboc
Boboc
Postări: 8
Membru din: 20 Iun 2017, 15:47

Re: extraoptiuni de roamning (EO Travel 30/75)

Mesajde mgmconsulting1 » 01 Oct 2018, 22:43

Buna seara,
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.

Totusi, care mai este diferenta dintre o optiune si o extraoptiune?
Eu credeam/speram ca o "EXTRAoptiune" este un pachet ce se adauga peste beneficiile oferite de "optiunea" simpla - ceva ce vine sa completeze optiunea de baza deja activata.

In cazul meu, speram ca extraoptiunea Travel 75 ce contine exclusiv doar beneficii in roaming se adauga peste beneficiile oferite de Star1.

Inteleg usoar si ca o noua extraoptiune dezactiveaza o eventuala extraoptiune, sau ca o noua optiune dezactveaza optiunea existenta - dar imi este greu sa inteleg de ce o extraoptiune dezactiveaza o optiune cand ea, extraoptiunea vine sa completeze optiunea.

Cred ca problema de intelegere sta in definirea termenilor extraoptiune si optiune. Nu am gasit pe situl telekom definirea termenilor sau macar explicarea diferentelor dintre ei.

Cum este, extraoptiunea este complementara optiunii?

Multumesc frumos de sprijin.
0 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Moderator
Moderator
Postări: 1397
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: extraoptiuni de roamning (EO Travel 30/75)

Mesajde Silviu Stefan » 06 Oct 2018, 15:11

Buna ziua,
Optiunea de baza este 'creditul' pe care il incarcati pe cartela. Exemplu: aveti 5 Euro credit pe cartela; Telekom va ofera o 'optiune' de utilizare a celor 5 Euro prin anumite tarife pe minut vorbit/ mesaj trimis/ mega de internet utilizat/ minut international ... si asa mai departe.

'Extraoptiunea' inlocuieste acele tarife cu diferite beneficii pe care le puteti avea, in functie de necesitate (fie ca sunt beneficii nationale sau in roaming).

In cazul de fata se inlocuieste o extraoptiune cu o alta extraoptiune, iar optiunea ramane aceeasi.
Dar daca aveti spre exemplu 5 Euro credit + o extraoptiune, atunci creditul ramane valid pana ce extraoptiunea se termina, ulterior avand posibilitatea de a folosi 'optiunea' (tarifele initiale contra celor 5 Euro). Ex: aveti 200 de minute internationale din extraoptiune pe care le consumati, se activeaza tariful din optiune si se incepe tarifarea din cei 5 Euro prezenti pe cartela.

O zi buna!
0 x
Cu stima,
Silviu Stefan


Înapoi la “Cartele Prepaid”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori

cron