Netflix la Abonament

Telekom TV Web & Mobile, HBO GO, DolceSport
Avatar utilizator
mihai.rizoiu1
Boboc
Boboc
Postări: 2
Membru din: 23 Oct 2016, 13:40

Netflix la Abonament

Mesajde mihai.rizoiu1 » 26 Noi 2018, 23:10

Buna seara,

Am observat ca pot primi un abonament la netflix daca am un serviciu fix sau mobil. Am un abonament tv, voce si internet de la telekom de cel putin 5 ani, cum pot beneficia de aceasta oferta?

Multumesc
0 x

Tag-uri:

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Moderator
Moderator
Postări: 1397
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: Netflix la Abonament

Mesajde Silviu Stefan » 27 Noi 2018, 18:56

Buna seara,
Oferta este valabila in cadrul unui contract nou sau a prelungirii de contract pe perioada de 24 de luni.

Va las atasate mai jos toate informatiile legate de parteneriatul Netflix.

Oferta este valabilă până la 31.01.2019 inclusiv, cu posibilitate de prelungire, la achiziționarea Pachetelor promoționale (Televiziune M_Internet L, Televiziune L_Internet L, Televiziune M/L_Internet L_Voce Nelimitat+) pentru o perioadă minimă de 24 de luni.

Pachetele promoționale cu două servicii fixe (televiziune și internet) sunt disponibile pentru clienții noi. Aceștia vor primi 3 euro reducere lunară în primele 3 luni ale perioadei minime contractuale. Reducerea se prelungește pe întreaga perioadă minimă contractuală cu condiția ca în primele 3 luni de contract să se achiziționeze un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications sau se aplică automat pe întreaga perioadă minimă contractuală pentru clienții care dețin deja și păstrează activ un serviciu de voce mobilă Telekom România Communications.

Pachetele promoționale cu trei servicii fixe sunt disponibile pentru clienții noi, respectiv pentru clienții existenți care optează pentru un Pachet promoțional din Oferta actuală, pentru o nouă perioadă minimă contractuală de 24 de luni (în condițiile în care achiziționează un nou serviciu fix furnizat de Telekom România: voce sau internet sau TV).

In contextul actualei campanii:
Client nou înseamnă persoana care nu beneficiază, la data solicitării ofertei, de servicii fixe de la Telekom România (voce, internet sau TV) și nici nu a fost titularul unui contract de servicii fixe de la Telekom România care să fi încetat în ultimele 2 luni.

Clienții noi de Internet TV M vor primi pachetul suplimentar Telekom Sport + cu reducere 100% in primele 2 luni ale perioadei minime contractuale. La expirarea celor 2 luni, Telekom România va percepe un tarif lunar de 1 Euro. In cazul in care clientul nu este de acord ca Telekom România să furnizeze acest serviciu în continuare, acesta va solicita în mod expres încetarea furnizării (în magazinele Telekom România și ale celorlalți parteneri sau la 1930 - apel gratuit doar din rețelele Telekom România și Telekom România Mobile). Canalele Telekom Sport + sunt incluse în structura serviciilor de programe Internet TV L.

Detalii despre promoția “Netflix 6 luni Cadou” care constă în 6 luni gratuite ale pachetului “Standard” Netflix sunt disponibile in sectiunea “Promotia Netflix” (vezi “Termeni si conditii pachete promoționale”).

Lista de canale TV este valabilă la data de 19.11.2018. Telekom România își rezervă dreptul de a modifica această listă. Numărul de canale TV variază în funcție de tehnologia aleasă și disponibilă (prin Internet TV/Telekom TV Satelit/Telekom TV Cablu Digital/Telekom TV Cablu Analog) la adresa la care se furnizează serviciul. Televiziunea prin cablu analog se oferă în pachete numai în aria de acoperire a acestei tehnologii. Numărul de canale TV afișat include canalele din grila de bază de programe, precum și canalele din pachetul suplimentar Telekom Sport +.

Clienții noi Internet TV vor primi primul receiver, cu chirie cu reducere 100%, dacă aleg un pachet cu două sau trei servicii. Clienții noi Telekom TV Cablu Digital vor primi la alegere, cu chirie cu reducere 100%: primul receiver sau primul modul CI+, daca aleg un pachet cu două sau trei servicii.

Pentru Internet L viteza maximă de descărcare este de 1000 Mbps pentru FTTH și de 100 Mbps pentru FTTB.
Pachetele de servicii individuale sunt disponibile doar pentru clienții noi.

Prețurile afișate reprezintă tarifele lunare și conțin TVA. Prețurile in Euro, cu o zecimală, sunt rotunjite în plus. Prețurile în lei sunt calculate la cursul de referință de 4,7 lei/1,00 Euro și variază în funcție de cursul de schimb valabil la data facturării.

Telekom România Communications își rezervă dreptul de a retrage, prelungi sau modifica oferta în orice moment, dacă se consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.


O seara buna!
0 x
Cu stima,
Silviu Stefan

Avatar utilizator
alexvasile.email1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 29 Noi 2018, 10:58

Re: Netflix la Abonament

Mesajde alexvasile.email1 » 29 Noi 2018, 11:09

Pai si noi astia care avem deja 1 sau 2 abonamente de tel si televiziune nu putem avea NETFLIX nici macar cu plata?.........pai ce fel de campanie este vorba ....de momeala pentru contracte noi????.......astia care sunt deja ....sai ia ?!?!?!?...pai nu? astia care platesc deja ...mai fraieri . oare de ce vor unii clienti sa plece nu va intrebati?, ce cap patrat poate concepe un astfel de plan .... de fapt toti sunteti la fel ....abureala de ademenit noi clienti dupa care ....flit , vrei neflix mai baga un abonament , cine stie ce mai apare mai faci un abonament, daca asta e politica ....va dati singuri cu tesla... o sa pierdeti din credibilitate si voi la fel ca digi.
0 x

Avatar utilizator
oana121319671
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 01 Dec 2018, 17:33

Pacaleala cu NETFLIX

Mesajde oana121319671 » 01 Dec 2018, 17:40

Eu mi-am instalat ieri televiziune si internet insa nici vorba sa primesc NETFLIX. Este doar o minciuna cu care incearca atragerea noilor clienti. Ceea ce nu stiu insa cei de la Telekom este ca nu voi lasa lucrurile sa ramana asa.
0 x

Avatar utilizator
stancu20091
Boboc
Boboc
Postări: 24
Membru din: 07 Noi 2016, 07:28

Re: Netflix la Abonament

Mesajde stancu20091 » 03 Dec 2018, 16:57

Păi,nemernicii scot Cinemaraton,dar,păstrează rahaturile de canale cu filme indiene,Estrada,TVSE,NCN,TARAF,TELESTAR.. și,nu scad din tarif,se pare ca e mare criza la Telekloko...de abia aștept,peste3 luni sa ma mult la altul,cu voi,javrelor,nu se poate discuta.
0 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Moderator
Moderator
Postări: 1397
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: Pacaleala cu NETFLIX

Mesajde Silviu Stefan » 10 Dec 2018, 17:54

oana121319671 scrie:Eu mi-am instalat ieri televiziune si internet insa nici vorba sa primesc NETFLIX. Este doar o minciuna cu care incearca atragerea noilor clienti. Ceea ce nu stiu insa cei de la Telekom este ca nu voi lasa lucrurile sa ramana asa.


Buna seara,
Dupa instalarea serviciilor, in decurs de 72h va fi disponibil in contul dvs. my account, voucher-ul Netflix.

In cazul in care nu ati primit voucher-ul, va indrum sa apelati centrul de relatii cu clientii la numarul 0766 12 1234 - ramura comerciala.
Un operator va verifica situatia dvs. si va va ajuta in revendicarea cadoului Netflix.

O seara buna!
0 x
Cu stima,
Silviu Stefan


Înapoi la “Video on demand”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori