De ce au disparut toate postarile ?

Avatar utilizator
GingisHan
Boboc
Boboc
Postări: 3
Membru din: 08 Mar 2017, 22:23

De ce au disparut toate postarile ?

Mesajde GingisHan » 08 Apr 2019, 18:52

Care-i faza ca ati sters absolut toate mesajele noastre ? Ati rezolvat toate problemele gata ? Gunoiul sub pres ?
2 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Administrator
Administrator
Postări: 56
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: De ce au disparut toate postarile ?

Mesajde Silviu Stefan » 09 Apr 2019, 00:21

Bună seara, GingisHan,
Forumul a fost reconceput de la zero, lucru pe care l-ai observat atât tu cât și restul utilizatorilor.

Această acțiune a fost luată deoarece am decis să refacem structura comunității și să o îmbunătățim. Prin această modificare, dorim să avem mai mult control asupra tuturor subiectelor și mesajelor ce vor fi postate, prin încadrarea lor în categoria corectă și prin oferirea unui răspuns ajutător în timp optim. Ne gândim ca subiectele să nu se repete pe aceeași temă, iar soluțiile să fie cât mai clare și cât mai ușor de identificat din partea fiecărui client ce ajunge să caute o informație aici, în comunitate.

În viitorul apropiat, Forumul va fi actualizat cu diverse postări legate de situațiile des întâlnite, cu scopul de a explica pașii corecți de urmat în cadrul rezolvării unui deranjament sau a unei situații comerciale, fără a mai contacta serviciul de relații cu clienții.

Ca plan de lungă durată, dorim să venim mai mult în ajutorul vostru prin posibilitatea de a deschide un tichet de deranjament chiar din această arie. Dacă până în prezent Forumul nu era o alternativă a centrului de relații cu clienții, acum îl vom ghida (în limita posibilităților) către această zonă. Vom încerca să dezvoltăm un mod de lucru eficient pentru a trata cat mai multe solicitări primite din partea voastră chiar aici, fară a mai implica în mod direct centrul de relații cu clienții.

Momentan doar am ajuns să punem baza. Sunt sigur că te vei bucura de o formă a rezultatului final la care ne dorim să ajungem în acest viitor apropiat.

O seară bună!
0 x
Cu stimă,
Silviu Ștefan

Avatar utilizator
gaby16tm
Boboc
Boboc
Postări: 2
Membru din: 07 Iun 2017, 09:13
Localitate: Timisoara

Re: De ce au disparut toate postarile ?

Mesajde gaby16tm » 14 Apr 2019, 17:44

ce vrajeala ieftina..vreti doar sa prostiti lumea in continuare cu politica voastra comunisto-dictatoriala. Unde sunt mutate posturile vechi domnule Silviu Stefan??Eu vad posturi doar din luna aprilie incepand..unde sunt cele de luna trecuta..de lunile trecute??Vorba domnului de mai sus..mutati gunoiul sub pres doar prin metoda asta ieftina de suprimare a parerilor exprimate de clientii/fostii vostri clienti.Rusine..pana la urma adevarul tot iasa la iveala.
2 x

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Administrator
Administrator
Postări: 56
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: De ce au disparut toate postarile ?

Mesajde Silviu Stefan » 16 Apr 2019, 05:58

Bună dimineața, Gabi,
Îmi pare rău pentru modul în care unii utilizatori au perceput această modificare survenită. Eu sunt de părere că acest nou început mai structurat este o decizie bună, tocmai din punctele de vedere exprimate în mesajul anterior.

O mare parte din postările anterioare au fost arhivate și revizuite, din păcate nu am apucat să răspundem tuturor solicitărilor notate până în prezent în platforma Forum Telekom România. Odată cu modificările efectuate ne dorim ca toate mesajele voastre să primească un răspuns. Lucrăm zilnic la crearea unei "unelte" de ajutor în vederea rezolvării situațiilor într-un timp cât mai scurt, fară a mai fi implicat centrul de relații cu clienții.

Când vom termina de revizuit platforma Forum Telekom România, vom reintroduce treptat din mesajele voastre înapoi în sistem și le vom oferi un răspuns ce poate ajuta clienții aflați în situații asemănătoare.

După cum am comunicat și mai sus, "dacă până în prezent Forumul nu era o alternativă a centrului de relații cu clienții, acum îl vom ghida (în limita posibilităților) către această zonă", sunt sigur că rezultatul final va fi unul ce va mulțumi toți utilizatorii ce fac parte din comunitate iar în final totul va fi bine.

O zi bună!
0 x
Cu stimă,
Silviu Ștefan


Înapoi la “Feedback & Sugestii”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator