Parental Control pe Sagecom e total nefunctional

Avatar utilizator
adrian8
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 25 Iul 2019, 21:43

Parental Control pe Sagecom e total nefunctional

Mesajde adrian8 » 25 Iul 2019, 21:56

Am incercat sa configurez parental control pentru accesul copiilor la internet si din pacate nu merge de nici o culoare. Fie individual pentru fiecare dispozitiv, fie pe pagina dedicata, oricum nu merge. Parental control e o functiune cat se poate de inutila, care produce doar frustrari.

Exemplu. Am configurat PC-ul pentru blocare intre orele 12-14, 17-19. Pentru primul blocaj a functionat si internetul si-a revenit pe la ora 14:05. La al doilea blocaj, internetul nu si-a mai revenit pe PC-ul blocat dupa ora 19, decat dupa ce am resetat toate blocajele de parental control, si am restartat router-ul. Nu e prima incercare de acest fel, si de fiecare data a trebuit sa anulez toate configurarile de parental control si sa restartez routerul si dispozitivele blocate.

Alt exemplu, am blocat pe pagina dedicata de Parental Control, prin selectia mai multor dispozitive cu CTRL. In final dispozitivele s-au blocat pentru toata ziua, nu doar pe perioada selectata si din nou a trebuit sa resetez toate blocajele si sa restartez modemul.

Exista un alt modem Telekom la care Parental Control functioneaza sigur si fara probleme? Prefer sa renunt la Sagecom + AC, sau sa pun propriul modem in bridge, dar am nevoie neaparat de Parental Control.
0 x

Înapoi la “Internet Fix”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator