panarama

Avatar utilizator
ion7720021
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 20 Oct 2019, 21:07

panarama

Mesajde ion7720021 » 20 Oct 2019, 21:23

1. acum 2 ani ma suna...vreti o extraoptiune in plus ? Cat costa ? in jur de 15 lei...Ok zic...Dupa 2 luni...vreti inca o optiune ?...cat costa ? in jur de 15 ...ok zic....
2. dupa 4 luni scot Telekom imi scot toate optiunile ....dar platesc pretul la fel ca inainte...
3. discut cu ei si ei imi spun ca de fapt eu am beneficiat de oferta fara sa platesc ! dar de la 65 ron ...brusc am ajuns la 85...fara sa beneficiez de nimik.
4. spun sa ma deconecteze....trimit e mail...dupa o luna ma suna si imi spun ca nu m au deconectat si ma intreaba daca sigur vreau !
6. eu spun ca sigur ! imi promit ca imi dau mai mult decat aveam inainte....numai sa raman....eu spun ca nu doresc mai mult...ci doar cat aveam inainte( om cu bun simt !) imi dau inapoi ce am avut ....binenteles cu 85 ron !
7. de o luna nu mai am optiunile...dar 85 ron platesc ...!!!!
8. mi e sila sa mai sun....mi e sila sa ma mai minta...mi e sila de vesnicul tupeu romanesc !
9. trebuie sa fiu mai neamt in gandire ! vezi ce e mai bine pt tine ! Digi, Focus, Orange...
Sunt client de 7-8 ani cred...si am spus ca nu vreau acum sa fac iar alte contracte ...alta antena....Dar nu....eu cred ca ar trebui sa fim mai pragmatici. Esti *** cu clientii ? Ok...caut un alt operator...Chiar daca semnez pe un an...sau doi...Nu e nici el serios...schimbam si pe el !
Nu am cerut nimik in plus...ci doar ce am avut si pt. care am platit ! nu am cersit...ci doar am platit pt ce mi s a dat !
Dintr-o data ei imi spun ca optiunile pe care le am avut au fost cadou !!!!! 8 ani !!!! De fapt....au marit pretul abonamentelor si au zis ca nu le ajunge doar atat ! Hai sa spunem ca au fost cadou ...si pe langa 85 ron care e de baza...sa mai ceara prostul ce avea inainte pentru suma " modica de 40 ron pe luna !
10. asta e paranama romaneasca !
0 x

Înapoi la “DTH (Antena Satelit)”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator