Mesajde ionutul » 05 Aug 2021, 17:49
Si de mine si-au batut joc. Dupa doar 7 luni de contract
Am fost in concediu in constanta, am stat 4 zile fara date mobile. Daca eram in munti, era de inteles, dar daca nici in Constanta...
De fiecare data cand vorbesc la telefon pe speaker, opresc netul. Fac economie la net si cand le-am zis, n-au stiut sa-mi zica de ce.
La orange in 2 ani nu exista asa ceva.
Am schimbat nenumarate mailuri cu ei, degeaba, timp pierdut, nervi si doar raspunsuri pe langa.
Le-am trimis cod abonat sau cod client, copie dupa CI ca sa-mi trimita o copie dupa contract. Ce credeti? Nu vor sa mi-l trimita.
M-au trimis la 1234: unu mi-a zis ca im maxim 48 ore, altul ca am fost informat gresit si ca defapt sunt maxim 5 zile... cert e ca au trecut 15 zile si inca n-am contractul.
Azi (05.08.2021) primesc un sms SEC: solicitarea de trimitere a contractului NU a putut fi procesata. Va rugam sunati la 1234.
La locul de munca nu merge netul. In aer liber. Le-am facut sesizare, m-au contactat dupa 1 saptamana, pe rand si in zile diferite, mai multe femei de la dep. TEHNIC.
Una s-a prezentat, apoi nu a mai avut semnal.
A doua mi-a inchis telefonul in nas, brusc
A treia imi spunea sa facem niste teste, dar a ramas fara semnal
Deci nici macar colegii de la tehnic n-au semnal la Telekom, dar clientii...
Azi intru in aplicatie sa verific deranjamentul, SURPRIZA, a fost solutionat. Nu mai apare in aplicatie.
Oare cum a fost solutionat? Ca eu n-am primit nicio informare...
Una peste alta, le-am facut sesizare la anpc si ancom, am trimis toate mailurile sa vedem daca ma ajuta intr-un fel sa scap de mizeria asta de retea.
Forumul asta oricum e degeaba, nu raspunde nimeni, suntem doar noi clientii nemultumiti, tepuiti cu asa zisele servicii de telecomunicatii.
Vad ca e plin de plangeri...daca stiam de el de la bun inceput, sigur fugeam.
Concluzia: fugiti de TELEKOM si de asa zisele lor oferte, daca va abonati la ei doar nervi si timp pierdut aveti de castigat!
0 x