TelekomTV pentru distributiile linux.

Telekom TV, HBO GO, Voyo & Antena play
Viorel.P
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 25 Ian 2017, 15:36

TelekomTV pentru distributiile linux.

Mesajde Viorel.P » 02 Mai 2020, 22:56

Buna Seara.
Nu am o problema anume cu serviciul Telekom TV, am doar o solicitare cu privire la actualizarea metodei de vizualizare a programelor si sub alte sisteme de operare, decat cele populare si mentionate in cerintele tehnice de sistem.
In alte postari similare ce aduc in discutie pluginul Verimatrix ce fac referire la posibilitatea de a se instala si sub alte sisteme de operare, se mentioneaza din partea echipei de suport, ca exista intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat planuri de imbunatatire a serviciului, raspunsul in sine fiind destul de vag.
Nu cred ca sunt singurul cu acest tip de intrebare sau "request" subiectul in cauza avand interesul si din partea comunitatii linux ce inca nu se poate bucura de utilizarea acestui serviciu in conditii optime intelegand ca platforma in sine este optimizata sub anumite cerinte, observand ca in ultima vreme de cand a fost lansata spre utilizare nu a mai beneficiat de actualizari majore.
Sunt convins ca exista si alte cereri, dar nu exista o transparenta mai buna asupra comunitatii ce poate aduce recomandari/imbunatatiri/raportari probleme etc... utile si celor ce le implementeaza, existand si posibilitatea a actualiza platforma la o versiune imbunatatita fata de starea curenta in care se tinde a ramane.
Un raspuns mai oficial si pentru acest scenariu de utilizare este posibil?
Multumesc anticipat.
0 x

Avatar utilizator
stefantoth
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 21 Mar 2017, 23:14
Localitate: cluj

Re: TelekomTV pentru distributiile linux.

Mesajde stefantoth » 09 Mai 2020, 16:10

Am solicitat şi eu acelaşi lucru, cred că de prin 2017, dar niciun răspuns. Cred că ne putem lua gândul... Oricum, sunt super mulţumit de cei de la concurenţă, digi online merge brici. În plus, e suficient să ai un abonament de net, un cont de my digi şi treaba e rezolvată.
Dacă nu ar fi ok grila de la digi, cei de la orange, pentru puţin mai mulţi bani, oferă altceva.
Dacă tot nu răspunde nimeni din angajaţii telekom la niciun subiect de pe acest forum, păi de ce să nu ne permitem să promovăm concurenţa...?
0 x


Înapoi la “Telekom TV Web & Mobil”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator