Configurare router Huawei HG8247H in modul bridge

Avatar utilizator
n3c14
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 10 Mai 2019, 20:44

Configurare router Huawei HG8247H in modul bridge

Mesajde n3c14 » 10 Mai 2019, 21:32

Buna seara,

Doresc sa obtin viteze wireless superioare celor oferite de routerul Huawei HG8247H, care functioneaza doar in frecventa de 2,4 GHz. In momentul de fata nu depasesc viteze wifi de 60Mbps download si 55 Mbps upload, abonamentul fiind de 500Mbps, iar testele au fost facute cu iPhone X, MacBook Pro cu touchbar, model 2017 si iPad Pro 9.7”.
Se poate lega routerul Telekom in modul bridge cu TP-link Archer C2300? Pot face eu setarile sau trebuie facute de un tehnician? Ce alte cabluri mai trebuie sa achizitionez pentru a conecta cele doua routere?
Cu noul router Tp-link voi putea folosi si banda de 5Ghz sau voi fi limitat de cel de intrare de 2,4GHz?
0 x

Tag-uri:

Avatar utilizator
Silviu Stefan
Administrator
Administrator
Postări: 56
Membru din: 24 Oct 2017, 22:45
Localitate: Brasov

Re: Configurare router Huawei HG8247H in modul bridge

Mesajde Silviu Stefan » 13 Mai 2019, 22:37

Salutare,
Pentru a seta ONT-ul Huawei HG 8247H in modul bridge, te indrum sa contactezi centrul de relatii cu clientii la numarul 0766 12 1234 - ramura tehnica, deranjamente internet. Un operator va deschide o solicitare catre departamentul abilitat sa modifice conexiunea ta la internet in tip bridge.

De obicei setarea va fi destinata mufei lan 1 cu tip de conexiune RJ 45 din care poti pleca cu un cablu de tip Cat 5e (sau superior) catre mufa WAN (internet) a routerului personal (TP link) (ai primit acest cablu atat in pachetul Telekom 'galben', dar si cel mai probabil in pachetul TP link).

Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a se confirma ca setarea pentru modul bridge a fost aplicata, ulterior te vei ocupa singur de setarile routerului TP link, operatorii Telekom nu detin informatii legate de modul de functionare al aparatului propriu.

Telekom nu poate limita / modifica / accesa echipamentele din propria retea a abonatului. Cu alte cuvinte, daca routerul TP link suporta conexiune de tip 5GHz, atunci te vei putea conecta cu succes la aceasta retea WI-FI dar noi nu putem sa facem nicio modificare cu privire la aceste setari / informatii.

Mentiuni:
Daca resetezi (factory reset) ONT-ul HG 8247H setarea pentru modul bridge va fi anulata. Pentru a o repune in functiune, trebuie sa urmezi din nou pasii de mai sus.
Nu oferim suport tehnic pentru sesizarile de tip "viteza scazuta / deconectari wi-fi" in momentul in care echipamentul propriu este montat si utilizat.

In cazul in care nu te descurci in a seta echipamentul propriu dupa aplicarea modului bridge, iti putem oferi asistenta tehnica contra cost la numarul 0903 903 903 - asistenta IT, numar apelabil din reteaua Telekom. Atentie, acest apel este taxabil conform informatiilor comunicate de robotel inainte de a intra in legatura cu un operator.

Pentru informatii suplimentare poti oricand contacta centrul de relatii cu clientii la numarul specificat mai sus.
O seara buna!
0 x
Cu stimă,
Silviu Ștefan


Înapoi la “Internet Fix”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 0 vizitatori