Pagina 1 din 1

Canale TV

Scris: 25 Ian 2020, 09:56
de nvioleta20021
Când ați scos din grila cele mai importante canale nu v ați gândit să modificați și valoarea contractului, să îl micșorați? Faptul că mă informați cu modificările contractuale - mărirea tarifelor- nejustificat se referă la faptul că îmi oferiți o grilă de programe de toată jena.
Managementul firmei ar trebui sa analizeze și să gestioneze mai bine acțiunile pe care le întreprindeți.
Poate totuși reveniți la vechea grilă care avea programele cele mai importante.

Re: Canale TV

Scris: 11 Feb 2020, 22:53
de doridora19641
Eu am trimis cerere de reziliere si m au sunat si su zis ca a fost o greseala notificare ca nu v a fi nicio majorare. Isi bat joc de noi sau operatorii nu stiu ce vorbesc. Conform notificarii primite pe email chiar daca esti sub contract poti renunta la contract ei au scris asa , acum zic ca nu se poate .

Re: Canale TV

Scris: 20 Feb 2020, 23:34
de romulus_vladan1
Scoaterea din grila a canalelor Discovery si Eurosport a fost cea mai neinspirata mutare pe care o puteati face. In momentul de fata nu mai transmiteti pe nici-un canal SPORTURI DE IARNA si nici Premier League care este cea mai tare competitie nationala la fotbal. Ati introdus in schimb programe noi de toata jena (Looksport si Fightbox) pe langa cele vechi de toata jena care transmit numai reluari.
Cred ca este inutil sa va spun ca m-ati pierdut de client, sunt in cautarea unui provider mai interesant si cat de curand va urma rezilierea contractului cu d-vs