Pagina 1 din 1

Facturi intarziate

Scris: 28 Iul 2020, 12:38
de fdorobantu161
Cum este posibil sa o sunati pe ma a sa o stresati ca nu si-a platiti factura, cand ea nici nu a primit-o prin posta, serviciul pe care vi-l plateste!!!!! In timp ce vorbea la telefon si imi explica ce s-a intamplat, a venit domnul de la PINK POST, furnizorul dvs. si i-a lasat in acelasi timp factura de gaze si telekom. Stampila pe plic 16.07.2020, data primirii 28.07.2020.
Si o sa aveti tupeul sa ii facturati si penalitati de intarziere la plata. Cum vreti sa va plateasca daca nu are factura capete patrate? Ati intrebat-o daca a primit factura inainte sa o acuzati de neplata?

Re: Facturi intarziate

Scris: 02 Aug 2020, 21:09
de Star Fish
Din pacate scrieti degeaba pe acest forum ca nu mai raspunde nimeni in ultimul timp din cadrul companiei (mai ne raspundem doar noi utilizatorii, unii altora), aceeasi problema am intampinat si eu din cauza PINK POST luna trecuta dar nu am facut vreo sesizare, insa daca si in aceasta luna factura ajunge tot intarziata voi face sesizare catre Telekom. Scrieti o reclamatie in formularul de aici: https://telekomromania.custhelp.com/app/ask , sunati la Relatii cu Clientii sau scrieti-le pe pagina de Facebook in MESAJ PRIVAT.