Pagina 1 din 1

internetul de la telekom este groaznic

Scris: 19 Sep 2020, 13:22
de catau3181
desi internetul nu a functionat niciodata la asteptarile mele in ultima perioada este tot mai rau
obisnuiam sa am in jur de 1mb/s dar acum nu am nici 0.7mb/s, pingul este si el la limita suportabila si uneori mai pica si internetul....de tot
nici nu pot descarca un joc mai mare fara sa il las 2 zile si timpul de incarcare al paginilor pe google lasa si el de dorit
am comparat oferta mea actuala cu cea de la vodafone pt acelasi pret si cea din urma este de aprox 50 de ori mai buna(da, am facut calculele corect)
urmeaza cat de curand sa aleg oferta de la vodafone pt ca platesc mult si degeaba.....

Re: internetul de la telekom este groaznic

Scris: 14 Oct 2020, 11:56
de arianabodirca1
La fel este si in cazul meu, in ultima perioada internetul tot pica iar ca sa ma pot uita la un film online trebuie sa il las sa se incarce cu ceva timp inainte. Uneori mai imi fac hotspot de pe telefon (retea Digi) si merge mult mai bine. Este o bataie de joc, din pacate in zona mea nici nu exista alt furnizor. Viteza de download la mine este 3.99 mb/s.

Re: internetul de la telekom este groaznic

Scris: 03 Noi 2020, 10:13
de silviu.tanasuica1
Internet fix de la Telecom este hotie pe fata.
Nu functioneaza la capacitatea prevazuta cu toate ca banii ii incasaeaza cu multa nepasare fata de client.
Nu mai vorbesc de foarte desele intreruperi de furnizare a semnalului.
Il tin doar pentru a verifica de la distanta echipamentele Smart ca in rest folosesc hotspotul de la telefon(Digi).
Am suportat pana acum ca nu am avut alternativa atentionindu-i de nenumarate ori ca in momentul cand va apare un alt furnizor ma voi porta la acela.
A venit momentul mult asteptat si am contactat alt furnizor de servicii complete de internet si televiziune cu care mai am doua abonamente in locatii diferite si sunt foarte multumit.
Sfatul meu este sa nu va lasati pacaliti de de vorbele frumoase ale agentilor de vanzari si sa cereti garantii pentru respectarea in totalitate a ofertei.