Grila noua programe TV

TV Interactiv, TV Satelit, TV Cablu Digital, Programe TV, echipamente TV, antene.
Avatar utilizator
c_lsc1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 04 Iul 2018, 17:01

Re: Grila noua programe TV

Mesajde c_lsc1 » 04 Iul 2018, 17:06

TELEKOM ROMANIA A AJUNS O ***!!! EU NU AM PRIMIT NICIO NOTIFICARE REFERITOARE LA SCOATEREA ANUMITOR CANALE DIN GRILA. AM GRILA M DE VREO 4 ANI, IAR ACUM CONSTAT CU STUPOARE CA PENTRU CANALELE PENTRU CARE AM PLATIT IN PLUS NU MAI SUNT IN NOUA GRILA, DAR EU PLATESC LA FEL. CEI DIN GRILA S AU ACUM GRILA M DAR PLATESC MULT MAI PUTIN DECAT MINE...CE SE INTAMPLA? CINE ISI BATE JOS DE NOI IN HALUL ACESTA?
1 x

Tag-uri:

Avatar utilizator
art_cosmin1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 04 Iul 2018, 17:48

Re: Grila noua programe TV

Mesajde art_cosmin1 » 04 Iul 2018, 18:21

Buna seara!
Pentru cei abilitati in a lua decizii, ca poate le zice cineva si ce mai scriu platitorii pe aici : as avea rugamintea sa reintroduceti posturile recent
scoase, asa cum erau ele in grilisoara, ca banutii vad ca tot asa au ramas de dat..sunt bune si baby tv si national geographic, insa eu regret cel mai mult posturile Mezzo si Mezzo Live HD, scoase si ele...... ce sa-i faci, nu toti ascultam taraf si inedit tv! E loc pentru fiecare, zic, chiar daca unii sunt mai multi si altii mai putini...personal, daca nu reapar si aceste doua posturi in grila dvs, pentru mine s-a terminat colaborarea cu dvs..nu e problema, am rabdare cat mai am contract cu dvs pana la finele acestui an, apoi va pupez.
o zi buna!
1 x

Avatar utilizator
sor1
Boboc
Boboc
Postări: 2
Membru din: 08 Iul 2018, 16:26

Re: Grila noua programe TV

Mesajde sor1 » 08 Iul 2018, 17:03

Buna ziua,
Si eu sunt revoltata de anularea programelor Mezzo, Mezzo HD, inclusiv a pachetului National Geographic fara a ni se oferi o posibilitate de a le pastra. Canalele oferite Classica si Djazz sunt de calitate indoielnica, grad EEEEXYZ, jignindu-ne de-a dreptul inteligenta. In toata lumea civilizata aceste programe (Mezzo, Mezzo HD, National Geogr....) sunt oferite si nu pot intelege care a fost strategia Romtelecom de a le anula. Din acest motiv pe 2 iunie am transmis cererea de reziliere a contractului pe adresa de rezilieri si nu am primit nici un raspuns, nici macar de inregistrare a cererii. Este inacceptabil sa se modifice grila unilateral atat de mult. La 1 ianuarie ati anulat si programul Sundance care ma interesa de asemenea. Nu inteleg sa mai raman legata de contract atata vreme cat calitatea programelor oferite a fost afectata major (9-10 canale importante anulate) si interesele mele ca utilizator desconsiderate. Voi sesiza si Protectia Consumatorului. In aceste conditii nu mai am nici un motiv sa mai raman clientul Romtelecom. Inteleg ca v-ati adaptat grila dupa si doriti sa pastrati clienti interesati de Taraf TV, Etno TV, Balcanic TV si va urez succes in aceasta abordare. Doresc numai sa mentionez ca pentru a avea Mezzo si Sundance, inclusiv History si National Geographic alesesem si plateam cel mai scump pachet. Din pacate interesele mele de client nu mai corespund noilor orientari!!!!!! Rog raspuns administrator Romtelecom!!!!!!!
0 x

Avatar utilizator
paul.cazaban1
Specialist
Specialist
Postări: 127
Membru din: 19 Mai 2017, 03:15
Localitate: Bucuresti

Re: Grila noua programe TV

Mesajde paul.cazaban1 » 08 Iul 2018, 19:39

sor1 scrie:Buna ziua,
Si eu sunt revoltata de anularea programelor Mezzo, Mezzo HD, inclusiv a pachetului National Geographic fara a ni se oferi o posibilitate de a le pastra. Canalele oferite Classica si Djazz sunt de calitate indoielnica, grad EEEEXYZ, jignindu-ne de-a dreptul inteligenta. In toata lumea civilizata aceste programe (Mezzo, Mezzo HD, National Geogr....) sunt oferite si nu pot intelege care a fost strategia Romtelecom de a le anula. Din acest motiv pe 2 iunie am transmis cererea de reziliere a contractului pe adresa de rezilieri si nu am primit nici un raspuns, nici macar de inregistrare a cererii. Este inacceptabil sa se modifice grila unilateral atat de mult. La 1 ianuarie ati anulat si programul Sundance care ma interesa de asemenea. Nu inteleg sa mai raman legata de contract atata vreme cat calitatea programelor oferite a fost afectata major (9-10 canale importante anulate) si interesele mele ca utilizator desconsiderate. Voi sesiza si Protectia Consumatorului. In aceste conditii nu mai am nici un motiv sa mai raman clientul Romtelecom. Inteleg ca v-ati adaptat grila dupa si doriti sa pastrati clienti interesati de Taraf TV, Etno TV, Balcanic TV si va urez succes in aceasta abordare. Doresc numai sa mentionez ca pentru a avea Mezzo si Sundance, inclusiv History si National Geographic alesesem si plateam cel mai scump pachet. Din pacate interesele mele de client nu mai corespund noilor orientari!!!!!! Rog raspuns administrator Romtelecom!!!!!!!nu va faceti griji, asa procedeaza ei...nu primiti un raspuns sau inregistrare a cererii si peste o luna vi se vor inchide serviciile. Asa am patit eu.
1 x

Avatar utilizator
sor1
Boboc
Boboc
Postări: 2
Membru din: 08 Iul 2018, 16:26

Re: Grila noua programe TV

Mesajde sor1 » 09 Iul 2018, 21:12

Multumesc.
Mi se pare o situatie rupta din imaginarul kafkian sau orwellian. Nici nu mai regret ca renunt la serviciile acestei companii chiar cu binefacerea de a ramane o vreme fara acces la televiziunie!
0 x

Avatar utilizator
dan.garjoaba1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 11 Iul 2018, 11:31

Re: Grila noua programe TV

Mesajde dan.garjoaba1 » 11 Iul 2018, 12:02

Grila de programe este din ce in ce mai *** calitativ si mai neinteresanta. Ca sa scoti singurul canal de muzica clasica serios si sa pui in loc o *** si sa scoti din grila niste programe documentare, programe educative necesare nu numai tinerilor, asa cum au facut recent cei de la Telekom, e totala lipsa de respect fata de abonati.

La mine acasa sunt 5 apartamente pe palier si 3 din ele au optat deja pentru DIGI TV, a caror grila de canale a devenit in prezent mai buna decat a celor de la TELEKOM ( se pare ca este si mai ieftin ) si furnizeaza, spre deosebire de Telekom, si adaptorul pentru SMART CARD.

Sincere regrete pentru cei care nu au posibilitatea sa opteze si pentru un alt operatot de cablu TV.

Dupa 10 ani de contract, voi face si eu semn cu mana celor de la TELECOM, asa cum a facut Basescu, de la perdeluta, semn cu mana celor de la PDL.
0 x

Avatar utilizator
stancu20091
Boboc
Boboc
Postări: 24
Membru din: 07 Noi 2016, 07:28

Re: Grila noua programe TV

Mesajde stancu20091 » 21 Iul 2018, 22:11

Pe lângă grila de programe, de toata jena TELEKONCERT,ne selectează cu drepturi de televizare,pt niste programe,pe care nu vi le-am cerut..Campionatul Cehiei,apoi programe,gen WWE,și,altele,cu cafteala.nu mai veti cu ce umple canale de sport,ca aveti prea multe,și,idiotule , ala de Enachescu,un comunist oordinar.. se da grozav,ce minunății bage el pe sticla.Ramaneti,voi,fără clienti,sau veti piede foarte multi,in zonele unde există alternative
0 x

Avatar utilizator
gicu_campanu1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 24 Iul 2018, 09:54

Re: Grila noua programe TV

Mesajde gicu_campanu1 » 24 Iul 2018, 10:02

Mai nou nu merge toată banda de frecvență 12405 cu toate canale aferente, sau numai la mine?
0 x

Avatar utilizator
dan.modrea1
Boboc
Boboc
Postări: 3
Membru din: 11 Mai 2017, 14:34

Re: Grila noua programe TV

Mesajde dan.modrea1 » 27 Aug 2018, 20:23

Din ce cauza nu mai recptionez platforma eurosport player?
0 x

Avatar utilizator
romeo.cojan1
Boboc
Boboc
Postări: 1
Membru din: 09 Oct 2018, 01:32

Re: Grila noua programe TV

Mesajde romeo.cojan1 » 09 Oct 2018, 01:40

digi 24 la telekom satelit cand??? de scos vad ca tot scoateti,mai si bagati ceva...
0 x


Înapoi la “Televiziune”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator