Pagina 1 din 1

curs valutar factura si altele

Scris: 09 Dec 2020, 21:52
de dorinadobre71
Buna seara,

1. Cursul valutar afisat pe factura este inspirat ... :roll de unde? Ca nu prea seamana cu cel afisat de BNR.
2. Daca exista cerere de reziliere/ inchidere contract si au fost respectati toti pasii precizati de Telekom, de ce va ignorati propriile reguli si continuati sa emiteti facturi si nu returnati banii primiti in plus? Asa stiti voi sa faceti profit?
3. Daca exista telefoane, email-uri, cereri etc de ce nu raspundeti?

Multumesc.

Re: curs valutar factura si altele

Scris: 21 Feb 2021, 16:07
de laurentiu_sv1
Aici scrie ca ei folosesc cursul de la ING. https://www.telekom.ro/termeni-si-conditii/

Probabil de la cel care spune ING vinde(https://ing.ro/persoane-fizice/curs-valutar): (azi-21Feb2021) €1=4.9735.(curs standard)

Re: curs valutar factura si altele

Scris: 29 Mar 2021, 15:48
de marchisioan1
Cel putin numai și din acest punct de vedere furnizorul procedând la mărirea tarifelor pentru serviciile prestate mă determină să caut alte oferte în piață. După ce prețurile sale sunt protejate de raportarea la prețurile în valută pe care le practică la contractare, pentru care folosește un curs valutar bancar care îl protejează în plus față de efectele inflației, el vine și cu o majorare de preț așa, ca să își acopere costurile. Dar ce eforturi a făcut pentru a-și diminua costurile în perioadă de criză așa cum sunt obligați mulți agenți economici să o facă? Să ne mai mirăm că tot mai mult în această țară câștigă teren ideile revizioniste de revenire la capital autohton? Și cum se poate reveni la o astfel de situaíe? Prin naționalizare domnilor. Și nu mai frecați mult ,,mămăliga românească" că e pe cale să dea în foc. Personal nu sunt adeptul economiei etatizate dar istoria ne demonstrază că este ciclică .