Salut si bine v-am gasit!
Deoarece problema este ceva mai tehnica, cred ca poate fi de interes si pentru alti utilizatori, chiar daca am deschis ticket separat suport pentru problema.
Detaliile private au fost scoase din post, nu isi au rostul aici.
Buna ziua.
Referirea se face la doua locatii din aceeasi zona, AMBELE cu IP fix, care au configurat accesul din exterior pentru mai multe servicii puse la dispozitie de catre echipamente aflate in spatele ONT-urilor (vpn, ftp, http/S, cctv etc).
Problema apare STRICT intre cele locatii avand configurat serviciul de IP FIx, serviciile de pe aceste conexiuni fiind accesibile fara probleme de pe alte conexiuni (orice alt provider de internet, mobil sau fix, cu sau fara IP fix), inclusiv conexiuni deservite de catre Telekom, din aceeeasi zona, insa configurate fara serviciul IP Fix.
Cum problema a putut fi observata si pe o a treia conexiune din zona, configurata de asemenea CU serviciul IP Fix, banuiesc ca exista o problema de routare / VLAN in zona respectiva.
Cele doua locatii proprii la care fac referire sunt deservite de acelasi model de ONT: Sagemcom 5655v2.
Serviciile IMPORTANTE deschise, ce nu pot fi insa accesate DOAR intre cele doua locatii (sau in combinatie cu alte locatii Telekom din zona, DOAR cu serviciul IP Fix activat):
- HTTPS (TCP 5443)
- PPTP VPN (TCP 1723)
- DVR DATA (37777)
Problema secundara: este posibil sa se deschida ICMP reply pe ambele ONT-uri, in asa fel incat locatiile sa poata fi monitorizate intr-un mod facil?
Comentarii?
Multumesc,
TM