Factura incorecte - chirie echipamente

Plată online, activare factură electronică, modalități de plată, cod de facturare, factură detaliată.
Avatar utilizator
Anturaju93
Boboc
Boboc
Postări: 6
Membru din: 22 Oct 2016, 16:08
Contact:

Factura incorecte - chirie echipamente

Mesajde Anturaju93 » 09 Feb 2019, 09:07

Buna ziua. Am cateva nelamuriri despre facturile mele la Telekom, respectiv din contul meu online Telekom la ultimele facturi emise valoarea acestora afisata pe pagina web nu este conforma cu valoarea afisata in fisierele pdf pe care le descarc si le platesc. Pe fiecare factura este adaugata la sfarsit, dupa total factura curenta, suma de 38,70 lei reprezentand rate echipamente. Consider ca nu este corect sa-mi fie incarcata factura lunara cu ratele pentrui echipamente intrucat aceste rate sunt reduse cu 100% in anexa, dar mai apoi sunt adaugate ulterior la factura.
Va rog sa observati din imaginile atasate ca valoarea facturilor afisate in pagina web din contul meu Telekom este mai mica decat valoarea facturilor la care sunt obligat sa le platesc, facturi la care este adaugata lunar rate echipamente.
Ce se intampla ? Am incercat sa lamuresc aceasta situatie la telefon cu dvs. dar nu am reusit, fiind pus intr-un final in asteptare si nu am mai putut lua legatura cu nimeni.
Va rog sa-mi raspundeti in scris !
0 x

Tag-uri:

Avatar utilizator
Anturaju93
Boboc
Boboc
Postări: 6
Membru din: 22 Oct 2016, 16:08
Contact:

Re: Factura incorecte - chirie echipamente

Mesajde Anturaju93 » 09 Feb 2019, 09:23

Analizand mai atent factura si anexa am observat ca de fapt in acestea sunt mentionate clar reducerile privind chiria echipamentelor deci nu inteleg de unde rezulta suma de 38,70 lei reprezentand Rate echipamente Echipament VOCE rata nr. 11 la factura din 05.03.2018, care este adaugata la finalul facturii si anexei.
Eu nu am cumparat nimic in rate de la dvs.
0 x


Înapoi la “Informații factură”

Cine este conectat

Utilizatori ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator